Доставка и плащане
НачалоЖелани продукти ( 0 )Моят профилМоите покупкиКошница

Доставка и плащане

Доставка до адрес

Доставката се извършва само на територията на Република България и е калкулирана до адрес на получател. Поръчки на стойност над 100 лева - безплатна доставка (поръчка на стойност точно 100 лева също е с безплатна доставка). Поръчки на стойност до 100 лева - 5 лева за доставка.

Доставката се извършва в срок до 5 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката чрез куриер до точно посочен от вас адрес. За голяма част от населените места в България стоката се доставя още на втория работен ден след потвърждаване на поръчката. Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 16.30 часа в работни дни и от 9.00 до 13.00 в съботни дни. По ваша преценка може да посочите адрес по месторабота.

Всички артикули се изпращат подходящо опаковани и придружени с писмено копие на вашата поръчка и касов бон.

Плащане

Плащане - Плащането на стоки от се извършва чрез наложен платеж при получаване на стоката. При поръчка на стока от магазина имате възможност да видите в детайли цената на всеки от артикулите, броя артикули, както и стойността на доставката. Тотала показва калкулираната сума от стойността на артикулите и цената за доставката им.

По чл.52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя имате право да върнете закупената от магазина стока в рамките на 7 работни дни, като продуктите трябва да са с ненарушен търговски вид и цялост.