За сайта
НачалоЖелани продукти ( 0 )Моят профилМоите покупкиКошница

За сайта

 

Казвам се Александър Скорчев и съм създател и собственик на магазина за вино онлайн "VINOMAGAZIN.COM", както и на Портала за вино и винопроизводство - "VINOTO.EU". Всички вина, които са предложени на вниманието ви са селектирани от мен.

В следващите редове ще ви посоча най-основните положения касаещи поръчката ви от сайта.

Селекция на виното - Както вече споменах по-горе селекцията за цялото портфолио се прави само от мен - Александър Скорчев. Като коректен търговец е редно да ви запозная с моя теоретичен и практичен опит в сферата на виното. И така:

- международно сертифициран експерт съм от Винената Академия в Лондон "WSET" на ниво "Advanced Level 3" и към момента продължавам с обучението си за последното ниво "Diploma Level 4".

- имам няколко години стаж като сомелиер и главен сомелиер в ресторанти с Мишлен звезди под юрисдикцията на Мишел Ру и Гордън Рамзи

- имам майсторска степен в областта "сомелиерство и ресторантьорство" от Национална Занаятчийска Камара

- от 2008 съм собственик и редактор на "Портала за вино и винопроизводство - vinoto.eu"

- от 2013 водя колонката за вино на списанието "Болгарский Дом"

Доставка - Доставката се заплаща от клиента и се калкулира автоматично при избора на артикули. Доставката се извършва чрез куриер и е с единна цена за доставка до адрес за цялата страна. Доставката на поръчки на стойност до 100 лева е 5 лева, а поръчки на стойност над 100 лева доставката е за сметка на магазина.

Плащане - Плащането на стоки се извършва чрез наложен платеж при получаване на поръчката.

Приятно пазаруване!

Александър Скорчев